Hem özel hayatı hem de müzik kariyeriyle sık sık gündeme gelen Hadise'nin Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile aşk yaşadığı iddiaları magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. Önceki gece Etiler'de basın mensuplarıyla karşılaşan Okan Buruk, kendisine yöneltilen "Hadise ile aşk" sorusuna karşı sessiz kalmayı tercih etti ve hızla mekâna giriş yaptı. Bu kaçamak yanıt, dedikoduların daha da alevlenmesine yol açtı.

Geçmiş Aşk Söylentilerine Net Yanıt Vermişti

Geçen yıl eski eşiyle yeniden bir araya geldiği iddialarına karşı Hadise, bir konser sırasında "Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap iki kere okunmaz" diyerek bu söylentilerin asılsız olduğunu ifade etmişti.

Okan Buruk ve Hadise Arasında Yeni Bir Aşk Mı?

Posta gazetesinin iddiasına göre, Hadise ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk arasında yeni bir ilişkinin başladığı öne sürülmüştü. İkilinin bir partide samimi bir şekilde sohbet etmesi, bu aşk dedikodularını tetikledi.

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Soruları Cevapsız Bıraktı

Okan Buruk, Etiler'de objektiflere takıldığında, kendisine yöneltilen Hadise ile ilgili aşk sorularını yanıtsız bıraktı. Basın mensuplarının tüm sorularına sessiz kalan Buruk, hızla mekâna giriş yaptı.