Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan Anadolu insanının öyküsünü konu alan 'Gönül Dağı' dizisinin 5. sezonunun ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni sezonu, ünlü şarkıcı Öykü Gürman'ın kadroya katılmasıyla dikkat çekiyor.

5. Sezon Çekimleri Başladı

TRT1’in ilgiyle takip edilen ve reytinglerde üst sıralarda yer alan Gönül Dağı dizisinin 5. sezon çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Merakla beklenen diziden ilk fragman da yayınlandı. Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide, Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu gibi başarılı oyuncular başrolleri paylaşıyor. Tanıtım büyük beğeni topladı.

Öykü Gürman, Gönül Dağı Kadrosuna Katıldı

Yeni sezonda diziye katılan sürpriz isim, ünlü şarkıcı Öykü Gürman oldu. Gürman, 'şoför Kiraz' rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Edinilen bilgilere göre, Kiraz karakteri Gedelli’ye taşınacak ve hikayeye yeni bir renk katacak.

Feyza Işık Diziye Veda Etti

Diziden geçtiğimiz günlerde bir ayrılık haberi geldi. Dizinin ilk bölümünden bu yana Döndü karakterini canlandıran Feyza Işık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Gönül Dağı'na veda ettiğini duyurdu. Işık, “4 sezon boyunca yalnız bırakmayan Gönül Dağı seyircisine sevgi ve hürmetle… Ben Döndü’yü çok sevdim, çok emek verdim. Dilerim yerini bulmuştur. Hoşça kal Döndü, hoşça kal Gönül Dağı…” ifadelerini kullandı.

Gönül Dağı 5. Sezonuyla Eylül'de Ekranlara Dönüyor

Eskişehir’de çekilen dizinin 5. sezonu, 143. bölümüyle açılacak. Sevilen yapım Eylül ayında seyirciye 'merhaba' diyecek. Dizinin yeni sezonu, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.