Özcan Deniz, sosyal medya üzerinden ailesiyle yaşadığı gerilimli süreci kamuoyuna duyurdu. Özcan Deniz’in Ailesiyle Sorunu Ne, Neden Kavga Etti, Kız Kardeşinin Videosunda Ne Var? başlıklı haberimizde, şarkıcının en küçük kız kardeşi Sibel Semerci'nin ağabeyinin yayınlamaktan vazgeçtiği video hakkındaki açıklamalarını ele alacağız.

Özcan Deniz’in Ailesiyle Sorunu Ne?

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, ailesiyle bağlarını kopardığını duyuran Özcan Deniz, bu açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Özcan Deniz’in Ailesiyle Sorunu Ne, Neden Kavga Etti? sorusu, şarkıcının ailesiyle yaşadığı gerilimli sürecin arka planını ortaya koyuyor. Özcan Deniz'in kız kardeşi Yurda Güler, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda, abisinin eşi Samar Dadgar hakkında iddialarda bulundu.

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Neden Kavga Etti?

Özcan Deniz’in Ailesiyle Sorunu Ne, Neden Kavga Etti? sorusunun yanıtı, Yurda Güler'in açıklamalarıyla daha da netleşiyor. Güler, abisinin ilk evliliği bitmeden İran'dan Türkiye'ye gelen Samar Dadgar'ı eleştirerek, aile bağlarının kopmasının sebeplerini açıkladı. Güler, Samar Dadgar'ın, Özcan Deniz'in ailesine karşı olumsuz tutum sergilediğini ve bu durumun aile içinde büyük çatışmalara yol açtığını belirtti.

Kız Kardeşinin Videosunda Ne Var?

Özcan Deniz’in Ailesiyle Sorunu Ne, Neden Kavga Etti, Kız Kardeşinin Videosunda Ne Var? sorusunun bir diğer boyutu ise, Sibel Semerci'nin yaptığı açıklamalarda saklı. Özcan Deniz, kız kardeşi Yurda'ya yönelik "Akşamı bekle" diyerek bir video yayınlama tehdidinde bulundu. Bu videonun içeriği merak konusu olurken, küçük kız kardeş Sibel Semerci, bu videonun Özcan Deniz'in kariyerini bitirecek nitelikte olduğunu iddia etti.

"Video Duruyor" Tehdidi ve Ardından Yaşananlar

Özcan Deniz'in, "Video duruyor" açıklamasıyla başlayan gerilim, Sibel Semerci'nin açıklamalarıyla farklı bir boyut kazandı. Özcan Deniz’in Ailesiyle Sorunu Ne, Neden Kavga Etti, Kız Kardeşinin Videosunda Ne Var? sorusunun arka planında, aile içi ticari meselelerin ve özel hayatın etkisi bulunuyor. Sibel Semerci, abisinin bu videoyu yayınlamaktan vazgeçtiğini ancak bu sürecin aile içinde büyük yaralar açtığını belirtti.