Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Feyza Aktan ile olaylı biten evliliği sonrası, mutluluğu kendisinden 24 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar’da bulan Deniz, son dönemde çocuk itirafıyla dikkat çekti. Özcan Deniz’in geçmişine dair detaylar merak edilirken, daha önce 3 evlilik yapan oyuncunun ilk eşi de ilgi odağı oldu.

(2)

Özcan Deniz'in İlk Evliliği

Özcan Deniz, son olarak 24 yaş küçük Samar Dadgar ile evlenmişti, ancak ünlü sanatçının ilk evliliği merak konusu oldu. 10 yıl süren bu ilk evliliğin detaylarını öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Özcan Deniz’in ilk eşi Handan Deniz’di.

Üç Kez Evlilik Yapan Özcan Deniz'in Çocukları

Özcan Deniz’in Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey, medyanın ilgisini çeken konulardan biri. Özcan Deniz, "53 yaşındayım. Eşim Samar ve oğlum benim canım. Kaç sene daha onlara eşlik ederim bilmiyorum. Onlar gençken ben yaşlı olmak istemiyorum. O yüzden de bir çocuk daha dünyaya getirip o 10 yaşlarındayken ben 70'lerime dayanmak istemiyorum" ifadeleriyle bir kez daha gündeme geldi.

Handan Deniz Kimdir?

Özcan Deniz’in ilk eşi Handan Deniz, 10 yıl süren evliliklerinin ardından yollarını ayırmışlardı. Özcan Deniz’in, üç evliliği boyunca özel hayatı medyanın yakın takibinde oldu ve her seferinde geniş bir kitle tarafından merak edildi.