Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bosna Hersek'in turistik kenti Tuzla'ya yeni bir uçuş hattı başlattı. İlk sefer 24 Ağustos'ta gerçekleşecek. Vergiler hariç 1 Euro’ya bilet fırsatı sunan kampanya, 500 koltukla sınırlı olacak ve 11-14 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

26 EKİM'E KADAR DEVAM EDECEK

Pegasus’un İstanbul-Tuzla hattındaki uçuşları, 26 Ekim'e kadar her cumartesi İstanbul’dan saat 06.50’de, Tuzla’dan ise 08.50’de yapılacak. Kampanya kapsamında 1 Euro’ya biletler tükendikten sonra, biletler 39,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

PEGASUS HAVA YOLLARI'NDAN AÇIKLAMA

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, "Bosna Hersek’in üçüncü büyük kenti olan Tuzla’ya yönelik seferlerimizin başladığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Kampanyamızın sağladığı ayrıcalıklardan yararlanarak, misafirlerimizin yeni keşif gezileri yapacaklarını ümit ediyoruz" dedi.

TUZLA UÇUŞLARIYLA YENİ KEŞİFLER

Tuzla, Avrupa'nın tarih kokan ve Osmanlı döneminin önemli eserlerine ev sahipliği yapan bir kent olarak biliniyor. Pegasus’un yeni hattı sayesinde, İstanbul ve Tuzla arasında turizm hareketliliği artacak ve yolcular, bu tarihi kenti keşfetme fırsatı bulacak.

Türkiye ve Mısır Arasında Tarım Alanında Önemli İş Birliği Anlaşması İmzalandı Türkiye ve Mısır Arasında Tarım Alanında Önemli İş Birliği Anlaşması İmzalandı