Televizyon dünyasının sevilen çifti Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, yaz aylarının büyük bir bölümünü Çeşme'de geçirmeye devam ediyor. 2008 yılında hayatlarını birleştiren ve 16 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren çift, önceki gün Çeşme'de bir plajda denizin tadını çıkarırken objektiflere takıldı.

Koyu Sohbet ve Mutlu Anlar

Alaçatı'da bulunan ünlü bir plajda arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, denizin içinde koyu bir sohbete daldı. Uzun süre suyun içinde konuşan çiftin oldukça mutlu olduğu gözlendi. Yağmur Atacan'ın aldığı kilolar ise dikkatlerden kaçmadı. Atacan'ın deniz şortunun belinden düşmek üzere olması, tatilcilerin gözünden kaçmayan detaylardan biri oldu.

Pınar Altuğ’un Güneş Keyfi

Sohbetin ardından ilk olarak Yağmur Atacan kendini serin sulara bırakırken, Pınar Altuğ da eşini takip ederek yüzmeye başladı. Yazın son günlerinin tadını çıkaran Altuğ, sık sık yüzünü güneşe dönerek güneşlenmeyi tercih etti.

Uzun Süreli Mutlu Evlilik

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden Pınar Altuğ, fenomen dizi "Çocuklar Duymasın" ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalamıştı. Kendinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan ile 2008 yılında evlenen Altuğ, 2009 yılında kızları Su'yu dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Altuğ, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir etkinlikte, "Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım, her anlamda çok doğru bir karar vermişim. Yağmur benim her zaman iyikim" diyerek evliliğinin ne kadar mutlu gittiğini dile getirmişti.

Tatlı Sohbet ve Yüzme Keyfi

Yazın son günlerini dolu dolu geçiren çift, denizin ve güneşin tadını çıkarırken görüntülendi. Yağmur Atacan’ın aldığı kiloların dikkat çektiği anlar, Çeşme sahillerinde uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.