Uzun süredir aşk yaşayan ünlü oyuncu çift Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın merakla beklenen nikah tarihi belli oldu. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım nerede, ne zaman evlenecek? Nikah tarihi çok yakın… başlıklı haberimizde, çiftin düğün hazırlıkları ve evlilik detaylarını bulabilirsiniz.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Nikah Tarihini Belirledi

Bir süredir birlikte olan ve evlilik hazırlıkları yapan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, sonunda nikah tarihini belirledi. Çift, Eylül ortasında dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım nerede, ne zaman evlenecek? sorusuna yanıt arayanlar için, çiftin nikahının Eylül ayında yapılacağı açıklandı.

Evlilik Hazırlıkları ve Nikah Planları

Geçtiğimiz yıl 6 Ağustos’ta İngiltere’de evlilik kararı alan çift, bu yaz evlenmeleri beklenirken, nikah planlarını ertelemek zorunda kalmıştı. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, evlilik öncesi birlikte oturacakları evi seçmiş ve dekorasyonuyla ilgilenmişti. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım nerede, ne zaman evlenecek? başlıklı haberimizde, çiftin eylül ortasında nikah kıyacağı bilgisi yer alıyor.

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir? Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir?

Nikah Öncesi Hazırlıklar Tamamlanıyor

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti, eylül ortasında gerçekleşecek olan nikahları için bir süredir hazırlık yapıyor. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım nerede, ne zaman evlenecek? sorusuna yanıt arayanlar için çiftin mutlu gününe çok az bir süre kaldığını belirtelim.