Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ünlü avukatı Rahmi Özkan, geçirdiği rahatsızlık sonucu apar topar hastaneye kaldırılarak ameliyat oldu. Gazeteci Burhan Akdağ tarafından yapılan açıklamaya göre Özkan’ın hastane odasındaki görüntüsü, sevenlerini derinden üzdü.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Rahmi Özkan’ın hastane odasından paylaşılan son görüntüsü, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Sevenleri ve takipçileri, ünlü avukata "geçmiş olsun" ve "Allah şifa versin" mesajlarıyla destek oldu.

Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

YEĞENİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Hasta yatağında kendisine hediye gönderen yeğenine seslenen Rahmi Özkan, “Kelle merhaba kelle. Gözlerinden öpüyorum. Senin gibi bir yeğenime sahip olduğum için iftihar ediyorum. Allah seni de evlatlarına bağışlasın, evlatlarının başından eksik etmesin. Her zamanki gibi gerçek delikanlıca yeğenliğini gösterdin. Gözlerinden öpüyorum. Bu hediyen için de teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.