Geçtiğimiz sezon Real Madrid'de özellikle son haftalarda çıkış yakalayan Arda Güler, başarılı futbolunu EURO 2024'te de sürdürdü. F Grubu'nda oynanan ilk hafta mücadelesinde Gürcistan'a harika bir gol atan Arda, Avusturya maçında kornerden Merih Demiral'a asist yaptı. Hollanda maçında da gol pası veren genç yıldız, EURO 2024'ü 1 gol 2 asistle tamamladı. Ancelotti, Arda'nın performansını yakından takip etti.

İSPANYA'DA ARDA GÜLER ÇILGINLIĞI

Arda Güler'in EURO 2024'te gösterdiği performans İspanya'da büyük yankı buldu. Real Madrid'de adeta Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor. Defenca Central'de yer alan habere göre, Real Madrid taraftarlarının Arda Güler sevgisi her geçen gün artıyor.

FORMA SATIŞLARI PATLADI

Genç yeteneğin gösterdiği performansın ardından EURO 2024'te de adından söz ettiren Arda Güler'in forma satışları adeta patladı. Arda, Mbappé, Vinicius, Bellingham ve Modric'ten sonra takımda en çok forması satılan beşinci oyuncu oldu. Madrid'de Arda Güler'in bu yükselişi şaşkınlık yaratıyor.

BELLİNGHAM VE VİNİCİUS'U YAKALAMA POTANSİYELİ

Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi

Milli yıldızın iyi bir sezon geçirmesi ve üstün performans göstermesi halinde Bellingham ve Vinicius'u yakalayabileceğine inanılıyor. Real Madrid, taraftarların şimdiden en çok sevdiği oyunculardan biri olan Arda Güler'in gelişiminden çok memnun.