Yeşilçam döneminin unutulmaz karakterlerine hayat veren Recep Bülbülses, zor günler geçiriyor. 90’dan fazla filmde rol almış olan Bülbülses, son zamanlarda yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle evinden oldu ve sokaklara düşmek zorunda kaldı. Eski dostlarının kendisine sırt çevirdiğini söyleyen ünlü oyuncu, bu zorlu süreçte yalnız kaldığını ifade etti.

Sevenlerinden Destek Bekliyor

Gazetecilere içini döken Recep Bülbülses, Yıldız Tilbe ve Kerem Alışık dışında ünlü isimlerden herhangi bir yardım alamadığını gözyaşları içinde anlattı. Şu anda kalacak bir evi olmadığını ve sokaklarda kaldığını belirten oyuncu,Recep Bülbülses’in içler acısı durumu: Sokaklarda kalıyor…

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

"Bizim Camiamız Çok Nankör"

Sanat camiasının vefasızlığına dikkat çeken Bülbülses, “Camiamız nankör. 'Düşenin dostu yok' derler ama tabii ki Yeşilçam’a saygı duyuyorum. Ne yazık ki, Yeşilçam diye bir şey kalmadı. Bizim gibi eski sanatçıları unuttular. Sağdan soldan yardım edenlerden Allah razı olsun. Hülya Koçyiğit’ten engelli araba rica ettim, sağ olsun inşallah hayırlısıyla bekliyorum” şeklinde konuştu.

Yıldız Tilbe ve Kerem Alışık Destek Çıktı

Yıldız Tilbe ve Kerem Alışık’ın kendisine destek verdiğini belirten Recep Bülbülses, “Yıldız Tilbe’den Allah razı olsun, arada konserlerine gidiyorum. Bana en güzel şekilde yardım etmeye çalışıyor. Kerem Alışık da aydan aya yardım ediyor. Ama yine de zor durumdayım, kira verecek durumum yok” dedi.

Günlerdir Sokakta Yatıyor

Yaşadığı sıkıntıları anlatırken gözyaşlarına boğulan Bülbülses, bazen sokakta sabahladığını, bu duruma çok üzüldüğünü ve çaresiz kaldığını belirtti. Bazı plakçıların yardım ettiğini, ancak hala mağdur olduğunu ifade eden Bülbülses, sokakta geçirdiği zor günler için yardım çağrısında bulundu.