Ünlü gazeteci Reha Muhtar, dün gece geç saatlerde Sarıyer'deki evinde yüksekten düşerek hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda entübe edilen Muhtar'ın tedavisi sürerken, eski eşi Deniz Uğur'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Deniz Uğur, oğluna ulaşamadığını belirterek endişelerini dile getirdi.

Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu Ciddi

Dün gece evinde yaşadığı talihsiz kaza sonrası hastaneye kaldırılan Reha Muhtar'ın durumu ciddiyetini koruyor. Yoğun bakım ünitesinde entübe edilen Muhtar'ın tedavisi devam ederken, sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Deniz Uğur'dan İlk Açıklama: "Oğluma Ulaşamıyorum"

Yıllardır çocuklarının velayeti konusunda Reha Muhtar ile anlaşmazlıklar yaşayan oyuncu Deniz Uğur, olay sonrası yaptığı açıklamada, 15 yaşındaki oğlu Poyraz'a ulaşamadığını belirtti. Uğur, "Oğluma ulaşamıyorum. Reha Bey'in durumu hakkında da bir bilgim yok. Akşamdan beri oğlum telefonlarını açmıyor" ifadelerini kullandı.

Kafa Karıştıran Gelişmeler

Deniz Uğur, olayla ilgili yaptığı açıklamalarda, oğluna ulaşamamasının yanı sıra, Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili bilgisiz olduğunu belirtti. Uğur'un bu açıklamaları, kamuoyunda olayın perde arkasına dair soru işaretleri yarattı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Nafaka Davası ve Sonuçları

Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasındaki nafaka davası geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı. Mahkeme, Deniz Uğur’un velayeti Reha Muhtar'da bulunan oğlu Poyraz için 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine karar vermişti. Uğur, bu karara ilişkin yaptığı açıklamada, "Nafakanı aksatmadan, gururla ödeyeceğim Reha Muhtar. Çünkü ADAMLIK bunu gerektirir. Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyetle ilgisi yoktur" demişti.