Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir? Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir?

Gece yarısı İstanbul Sarıyer'deki yalısında talihsiz bir kaza geçiren ünlü spiker Reha Muhtar, yüksekten düşerek ağır yaralandı. Olay, gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Düşmenin ardından hemen hastaneye kaldırılan Muhtar, yoğun bakıma alındı ve entübe edildi. Bilincinin kapalı olduğu belirtilen Reha Muhtar’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Deniz Uğur’dan Açıklama: "Oğluma Ulaşamıyorum"

Reha Muhtar’ın son durumu hakkında açıklama yapan eski eşi Deniz Uğur, "Oğluma ulaşamıyorum. Reha beyin durumu hakkında da bir bilgim yok. Akşamdan beri oğlum telefonlarını açmıyor" ifadelerini kullandı. Bu açıklama, Muhtar’ın sağlık durumuyla ilgili endişeleri artırdı.

Reha Muhtar Kimdir?

1959 yılında İstanbul'da doğan Reha Muhtar, Türk televizyon programcısı, yorumcusu ve haber sunucusudur. Kariyerine 1983 yılında Milliyet gazetesinde muhabir olarak başlayan Muhtar, TRT’ye geçtikten sonra Atina'da muhabirlik yaparak tanınmıştır. 1991 yılında CNN International’ın "Crossfire" programının benzeri olan "Ateş Hattı" programını hazırlamaya başlamış ve bu programla geniş kitlelere ulaşmıştır.

Yıllar içinde birçok televizyon kanalında ve gazetede önemli görevler üstlenen Muhtar, özellikle 1990'lı yılların sonunda ve 2000'li yılların başında Türkiye’nin en tanınan medya yüzlerinden biri olmuştur. Son olarak 2016 yılında Vatan Gazetesi'nden ayrılan Muhtar, medyadaki kariyerine son vermiştir.