Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Rus askerlerinin mühimmatlara yazdığı mesajlar dikkat çekti. Sosyal medyada yayılan görüntülerde, Rus askerlerinin Ukrayna hedeflerine atılacak mühimmatların üzerine "Trump için" ve "Trump'ın kulağı için" yazdığı görüldü.

RUS ASKERLERİNİN MESAJLARI DİKKAT ÇEKTİ

Rus askerlerinin mühimmatlara yazdığı bu mesajlar, hem Rusya'nın savaş propagandası hem de Donald Trump'a olan desteklerini göstermesi açısından dikkat çekiyor. Sosyal medyada yayılan bu görüntüler, dünya genelinde büyük yankı uyandırdı.

İsrail'in F-35 Uçakları İran'a Nasıl Girdi? İran  Neden Fark Etmedi?  Rus Basını Savunma Sistemlerini Sorguluyor İsrail'in F-35 Uçakları İran'a Nasıl Girdi? İran Neden Fark Etmedi? Rus Basını Savunma Sistemlerini Sorguluyor

Rus Askeri Trump

TRUMP İÇİN MESAJLAR

Görüntülerde, mühimmatların üzerine büyük harflerle "За Трампа" (Trump için) ve "За ухо Трампа" (Trump'ın kulağı için) yazıldığı görülüyor. Bu mesajların ne anlama geldiği tam olarak bilinmemekle birlikte, Rusya'nın eski ABD Başkanı Donald Trump'a olan sempatisini yansıttığı düşünülüyor.