İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Sinop arasında uzun süredir beklenen uçuşlar için müjdeli haber geldi. Pegasus Hava Yolları, Türkiye’nin kuzeyine yönelik sefer ağını genişleterek, 28 Ekim'de başlayacak haftada iki kez düzenlenecek Sabiha Gökçen-Sinop uçuşlarına start veriyor.

28 Ekim’de İlk Uçuş

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salim Akbaş, Cuma ve Pazartesi günleri karşılıklı olarak düzenlenecek seferlerin 28 Ekim'de başlayacağını duyurdu. Akbaş, Sinop halkına seslenerek, seferlerin sürekliliği için bilet alımlarında hassasiyet göstermelerini rica etti.

Çocuğu Okula Giden Ailelere 6545 TL Destek: Başvuru Şartları Çocuğu Okula Giden Ailelere 6545 TL Destek: Başvuru Şartları

Sinop’a Büyük Katkı

Sinop, Türkiye’nin en kuzeyinde yer alan ve tarihi ile doğal güzellikleriyle dikkat çeken önemli bir şehir. Bu yeni uçuşlar, Sinop halkının İstanbul’a ulaşımını kolaylaştıracak ve turizme önemli katkı sağlayacak. Akbaş, “Pegasus Hava Yolları’nın bu kararı, Sinop’un ulaşım ağına büyük bir katkı sunacak. Sinopluların bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor” dedi.

Bilet Satışları Yakında Başlıyor

Bilet satışlarının bir hafta içinde başlayacağı belirtilirken, Akbaş, seferlerin sürdürülebilir olması için Sinopluların yoğun ilgi göstermesi gerektiğini vurguladı.

Pegasus Yönetimi Sinop’a Davet Edildi

Sinop TSO, Pegasus Hava Yolları üst yönetimini Kasım ayında Sinop’a davet ederek, şehrin tanıtımına katkı sağlayacak önemli bir ziyaret gerçekleştirecek.