Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, MS hastalığıyla yıllarca mücadele eden oğlu Harun Akaröz'ü kaybetti. Oğlunu gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlayan Soyman'ın yanında yakın arkadaşı Seda Sayan'ın olmaması dikkat çekti.

Harun Akaröz Hayatını Kaybetti
Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz, MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla uzun süredir mücadele ediyordu. 47 yaşındaki Akaröz, cumartesi günü yaşamını yitirdi ve pazar günü toprağa verildi.

Seda Sayan Cenazeye Neden Katılamadı?
Seda Sayan, Amerika'da eşiyle birlikte olduğu sırada acı haberi aldı. Türkiye'ye dönmek için uçak bileti arayan Sayan, bilet bulamadığı için cenazeye katılamadı. Arkadaşını yalnız bıraktığı için üzgün olduğunu belirten Sayan, "Burada dua göndermek dışında elimizden bir şey gelmiyor" dedi.

Soyman Gözyaşları İçinde Oğlunu Uğurladı
Safiye Soyman, oğlunun cenazesinde gözyaşlarına hakim olamadı. Yakınları ve sevenleri, bu acı gününde Soyman'ın yanında olarak ona destek verdi.