MS hastalığıyla uzun yıllar mücadele eden Harun Akaröz (52), 27 Temmuz Cumartesi günü hayatını kaybetti. Bu acı kaybın ardından anne Safiye Soyman, 20 gün sonra sahnelere dönme kararı aldı. Bu kararıyla eleştiri oklarının hedefi olan Soyman, sosyal medya kullanıcılarının tepkilerine yanıt vererek, oğlunun vasiyetine ve kendi duygularına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Oğlunun Vasiyeti Neydi?

Safiye Soyman, sahnelere geri dönme kararını, oğlunun hep sahnede olmasını istediği vasiyeti üzerine aldığını belirtti. "Oğlum benim hep sahnede olmamı isterdi... Biz sanatçılar için sahne hiçbir zaman kapanamaz" diyen Soyman, aldığı bu kararla ilgili sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Ancak bu karar, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi ve "En azından 40'ı çıksaydı" gibi yorumlar yapıldı.

Safiye Soyman'dan Eleştirilere Cevap

Eleştirilerin ardından Safiye Soyman, 'Aramızda Kalmasın' programında duygularını paylaştı ve eleştirilere sert yanıt verdi. "Anneliğimi kimse eleştiremez. Acıyı kimin nasıl yaşadığı bilinmez. Böyle bir acıda ahkam kesilmez" diyen Soyman, 25 yıl boyunca oğluyla verdiği mücadeleyi anlattı ve "Bu ölüme hazırdık. Yavrumu Allah daha fazla çektirmeden yanına aldı. Benim acım son nefesime kadar devam edecek" ifadelerini kullandı.