Özcan Deniz'in ailesiyle yaşadığı gerginlikler gündemden düşmüyor. Son olarak, eşi Samar Dadgar'ın kaynanasını evden çıkardığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiaların ardından gözler Özcan Deniz'in annesine çevrildi ve acı gerçek ortaya çıktı: Özcan Deniz'in en küçük kız kardeşi ölümle pençeleşiyor.

Aile İçindeki Gerginlik Tırmanıyor

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar'ın, Deniz ailesini dağıttığı iddiaları son günlerde sıkça konuşuluyor. Özcan Deniz, ailesiyle yaşadığı kavgalarda genç eşinin yanında yer alarak, bu iddiaları daha da güçlendirdi. Kız kardeşi Yurda Güler, Dadgar'ın aile içinde huzuru bozduğunu ve meşhur olmak için Türkiye'ye geldiğini iddia etti. Özcan Deniz ise kardeşini evli bir adamla birlikte olmakla suçladı.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Gelin Kaynanasını Evden Mi Attı?

Beyaz Magazin'de konuşan Bilal Özbilge'nin iddiasına göre, Samar Dadgar, Özcan Deniz'in annesi ve kız kardeşini oturdukları evden çıkardı. Yerine ise İran'dan gelen 9 kişilik ailesini yerleştirdi. Bu iddialar, Deniz ailesindeki kaosun ne kadar derin olduğunu gösteriyor.

Özcan Deniz'in Annesinin Acı Gerçeği

Bilal Özbilge, Özcan Deniz'in annesinin "yüreği yanıyor" diyerek, olaylardan uzak durmaya çalıştığını belirtti. Acı gerçek ise Özcan Deniz'in en küçük kız kardeşi ile ilgili ortaya çıktı. Şu anda hastanede tedavi gören kız kardeşi, ciddi bir COVID-19 enfeksiyonu geçiriyor ve bu durum nedeniyle annesinin tüm dikkatini bu konuya vermiş durumda.

Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz'in, bu olaylardan dolayı derin bir üzüntü yaşadığı ve yaralı olduğu ifade edildi. Aile içinde yaşanan bu gerginlikler ve acılar, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.