Sandık Kokusu dizisi, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor ve Gülnaz karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Sandık Kokusu Gülnaz gerçek adı ne, aslen nereli, evli mi, kaç yaşında, Instagram hesabı ve hayatı hakkında merak edilenler neler? İşte tüm detaylar...

Masumiyet Müzesi Dizisine Yargı’dan Başrol! Kaan Urgancıoğlu Anlaşmak Üzere… Masumiyet Müzesi Dizisine Yargı’dan Başrol! Kaan Urgancıoğlu Anlaşmak Üzere…

Sandık Kokusu Gülnaz'ın Gerçek Adı Ne?

Sandık Kokusu dizisinde Gülnaz karakterine hayat veren oyuncu, Gözde Seda Altuner'dir. 16 Haziran 1982 tarihinde İstanbul’da doğan Altuner, dizide canlandırdığı Gülnaz karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanacak.

Sandik Kokusu Gulnaz 1

Gözde Seda Altuner Aslen Nereli ve Kaç Yaşında?

Gözde Seda Altuner, İstanbul doğumlu olup, şu an 41 yaşındadır. Oyunculuk kariyerine 2005 yılında başlamış olan Altuner, birçok başarılı yapımda rol almıştır. Aslen İstanbullu olan oyuncu, kariyerine İstanbul’da devam etmektedir.

Sandık Kokusu Gülnaz Evli Mi?

Sandık Kokusu dizisinde Gülnaz karakterine hayat veren Gözde Seda Altuner, özel hayatını genellikle gözlerden uzak yaşamaktadır. Şu an bekâr olan Altuner, sosyal medyada da aktif bir şekilde yer almakta ve hayranlarıyla iletişim kurmaktadır.

Gözde Seda Altuner’in Instagram Hesabı ve Hayatı

Gözde Seda Altuner, Instagram’da @gozdesedaaltunerr kullanıcı adıyla yer almakta ve burada set hayatından ve günlük yaşantısından paylaşımlar yapmaktadır. Kendisini yakından takip eden hayranlarıyla sosyal medya üzerinden sık sık iletişim kurmaktadır.

Sandık Kokusu Gülnaz’ın Hayatı ve Kariyeri

Gözde Seda Altuner, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur ve oyunculuk kariyerine 2005 yılında başlamıştır. Kariyerine birçok dizi ve film sığdıran Altuner, son olarak Sadakatsiz dizisinde Gönül karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. Sandık Kokusu dizisinde Gülnaz karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncu, kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Gözde Seda Altuner'in Dizi ve Filmleri

Gözde Seda Altuner, kariyeri boyunca birçok önemli yapımda yer aldı. İşte oyuncunun bazı dikkat çeken projeleri:

  • Eşref Saati (Lütfiye) – 2007/2008
  • Melekler ve Kumarbazlar (Aydan) – 2009
  • Celal ile Ceren – 2013
  • Sadakatsiz (Gönül) – 2020/2022
  • Avlu – 2018
  • Yüz Yıllık Mucize (Aysel) – 2023
  • Sandık Kokusu (Gülnaz) – 2024