Seda Türkmen, Sandık Kokusu dizisinde Lale karakterine hayat veriyor. Dış görünüşüne ve paraya önem veren, hırslı bir kadın olan Lale, hikayesiyle izleyicilerin dikkatini çekiyor. Seda Türkmen'in canlandırdığı bu karakterle birlikte, ünlü oyuncu hakkında da pek çok detay merak ediliyor. İşte, Seda Türkmen hakkında bilmeniz gerekenler...

Seda Türkmen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Seda Türkmen, 9 Ocak 1987 tarihinde İzmir'de doğdu. 35 yaşındaki oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü mezunudur. Tiyatro ve sinema dünyasında birçok başarılı projede yer alan Türkmen, Adana Film Festivali'nde 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülü ve Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde 'Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülünü kazanarak kariyerinde önemli başarılara imza attı.

Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

Ünlü Oyuncu Seda Türkmen Evli mi?

Seda Türkmen, 19 Ağustos 2017 tarihinde oyuncu Bora Akkaş ile evlendi. Ancak çift, 2019 yılının Eylül ayında tek celsede boşandı.

Seda Türkmen Hangi Yapımlarda Rol Aldı?

Seda Türkmen, Papatyam, Fatih Harbiye, Mutlu Ol Yeter, Benim Tatlı Yalanım, 50M2 gibi televizyon dizilerinde ve Kelebekler, Aslı Gibidir, Fırıncının Karısı gibi sinema filmlerinde rol aldı.

Seda Türkmen'in Instagram Hesabı Nedir?

Seda Türkmen, sosyal medya platformu Instagram'da @turkmenseda kullanıcı adıyla yer almakta. Burada paylaştığı fotoğraflar ve içeriklerle takipçileriyle etkileşimde bulunuyor.