Sandık Kokusu Nazlı karakterine hayat veren oyuncu bakın kimmiş! Show TV ekranlarında yeni sezonu 18 Eylül’de başlayacak olan Sandık Kokusu dizisinin yeni ismi Nazlı hakkında detaylar merak ediliyor. İşte Nazlı karakterini canlandıran ünlü oyuncunun gerçek adı, yaşı ve hayatı...

Sandık Kokusu Nazlı Gerçek Adı

İpek Özağan, Sandık Kokusu dizisinde Nazlı karakterine hayat vermektedir. 31 Aralık 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu, daha önceki projelerinde de başarılı performanslarıyla tanınmıştı. “Vermem Seni Ellere” dizisinde Nazlı karakteriyle büyük beğeni toplayan Özağan, şimdi de Sandık Kokusu dizisinde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

Sandık Kokusu Nazlı’nın Oynadığı Diziler ve Filmler

İpek Özağan, kariyerine başladığı günden bu yana birçok başarılı projede yer almıştır. İşte İpek Özağan’ın rol aldığı bazı diziler ve filmler:

Umutsuz Ev Kadınları (İrem) – 2011 / 2014

Güllerin Savaşı – 2014 / 2016

Deli Gönül – 2017

Aslan Ailem – 2017

Kara Tahta (Asuman) – 2022

Vermem Seni Ellere (Nazlı) – 2023

Sandık Kokusu (Nazlı) – 2024

İpek Özağan Kimdir? Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

İpek Özağan, 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olarak kariyerine devam eden Özağan, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi ve Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü mezunudur. Oyunculuğa olan ilgisi onu tiyatro ve televizyon dünyasında tanınan bir isim haline getirmiştir.

İpek Özağan’ın Kariyeri ve Özel Hayatı

İpek Özağan, kariyerine çeşitli reklam filmlerinde rol alarak başlamıştır. Daha sonra Umutsuz Ev Kadınları, Güllerin Savaşı, Aslan Ailem, Verda, Kara Tahta ve Vermem Seni Ellere gibi birçok dizi ve filmde başarılı performanslar sergilemiştir. Evli olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmamakla birlikte, oyuncu kariyerine odaklanarak yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.