Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Levent Can, Meriç Aral gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı "Sandık Kokusu" dizisinde Reha karakterini canlandıran Necip Memili'nin kardeşinin de çok ünlü bir oyuncu olduğunu biliyor musunuz? Necip Memili'nin erkek kardeşinin Kızılcık Şerbeti dizisinde yer aldığını öğrenen birçok kişi büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte Necip Memili'nin erkek kardeşi…

Necip Memili’nin Kardeşi Kim?

Necip Memili, 27 Mayıs 1980 tarihinde Adana'da doğdu. Ünlü oyuncu, Sandık Kokusu dizisinde Reha karakteriyle izleyici karşısına çıkarken, kardeşi de televizyon dünyasında dikkat çeken bir kariyere sahip. Kızılcık Şerbeti dizisinde Zülkar karakterine hayat veren Bahtiyar Memili, Necip Memili'nin erkek kardeşi olarak izleyicileri şaşırttı.

Sandık Kokusu Reha 2

Bahtiyar Memili Kimdir?

Bahtiyar Memili, 19 Mart 1986 yılında Adana’da doğdu. Muğla Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nden mezun olan Bahtiyar Memili, oyunculuk kariyerine İstanbul’da adım attı ve kısa sürede televizyon dünyasında kendine önemli bir yer edindi.

Sandık Kokusu Reha 3

Kızılcık Şerbeti’nde Zülkar Karakteriyle Tanındı

Bahtiyar Memili, son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisinde Zülkar karakteriyle büyük bir beğeni topladı. İzleyicilerin çoğu, onun Necip Memili'nin kardeşi olduğunu bilmese de bu bilgi, hayranları arasında büyük yankı uyandırdı.