Sandık Kokusu dizisinde Lale Özkan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Seda Türkmen, son hareketiyle hayranlarından büyük beğeni topladı. Seda Türkmen, hayvan haklarına dikkat çekmek amacıyla sırtına astığı afişle sokakta dolaşarak mesajını verdi.

Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle

Seda Türkmen'in Sırtında Ne Yazıyordu?

Seda Türkmen, sokak hayvanlarına yönelik yasanın uygulanmasına tepki gösteren ünlülerden biri olarak, yaşadığı mahalledeki hayvanları korumak için aktif bir rol üstlendi. Türkmen, sırtına astığı afişte “Bu mahallede yaşayan tüm kedi ve köpekler mahalleli tarafından korunmaktadır, sahipsiz değildir, dokunulmaz” ifadelerine yer verdi. Bu hareketiyle hayvanseverlerin gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Seda Türkmen, daha önce de hayvan hakları ve kadın hakları konusundaki duyarlılığıyla biliniyordu. Bir röportajında “Her kadın önce insan olarak okunmalı. Değerinizi ancak kendiniz belirlersiniz. En adil kararı kendiniz için siz verirsiniz” sözleriyle, hak ve özgürlükler konusundaki duruşunu net bir şekilde ifade etmişti.