Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kaza geçirdiğini duyurdu. Ünlü isim, ayağındaki bandaj ve gözündeki morlukla dikkat çekti.

Kaza Geçirdiğini Sosyal Medyada Açıkladı

2014 yılında Hamdi Alkan ile evlenen ve 2022'de evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel, son dönemde estetik operasyonlarıyla gündemdeydi. Ancak bu sefer ünlü isim, geçirdiği kaza nedeniyle adından söz ettirdi. Görgüzel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumartesi gecesi kötü bir kaza atlattım" ifadelerini kullanarak durumunu takipçileriyle paylaştı.

Selen Kaza

Kötü Bir Kaza Atlattı

Görgüzel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Nazarını sevdiklerim ne göz varmış yahu sizde. Cumartesi gecesi evet kötü bir kaza atlattım malum kaza bela ayıymış benim de verilmiş sadakam varmış. Allah korudu çok şükür. Hatırlamak bile istemiyorum, o yüzden detaya girmeyeceğim, unuttum gitti. Önümüze, işimize bakmaya devam. Arayan soran dostlar arkadaşlar sağ olun var olun. İyi ki varsınız."

Selen Görgüzel'in Sağlık Durumu Nasıl?

Görgüzel'in açıklaması, sevenlerini endişelendirdi. Ancak şarkıcı, kazanın detaylarına girmese de sağlığının iyi olduğunu belirtti ve hayranlarına teşekkür etti.