Eski futbolcu Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, evli oldukları dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmuşlardı. Ayrılıklarına rağmen ikili, kızları için sık sık bir araya gelerek aile bağlarını korumaya devam ediyor. Ancak, son dönemde bu aile bağı, beklenmedik bir tartışmanın fitilini ateşledi.

DENİZ AKKAYA'DAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra ve kızlarının yatakta oyun oynarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, durumu eleştiren bir açıklama yaptı. Akkaya, paylaşımında "Bu fotoğraf normal mi?" diyerek, baba-kız arasındaki samimi görüntüyü sorguladı ve ağır ifadeler kullandı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

66C56F9A46D43533 W1200Xh1032

"SİZ ANNE VE BABA OLMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLMİYORSUNUZ"

Akkaya, yaptığı açıklamada "Siz anne ve baba olmanın ne demek olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz" diyerek Ciğerci ve Çıra'yı eleştirdi. Ayrıca, kızlarının büyüdüğünde biyolojik annesini arayacağını öne sürerek, gelecekte zorlu bir hayatın onu beklediğini ifade etti. Akkaya'nın sözleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

GÖKHAN ÇIRA'DAN SERT YANIT

Deniz Akkaya'nın bu sözlerine kayıtsız kalamayan Gökhan Çıra, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada sert bir yanıt verdi. "Bu kadar aciz bir millet olamayız ya, bakın arkadaşlar gerçekten canımız acıyor" diyen Çıra, kızıyla olan bağının sorgulanmasına tepki gösterdi. Ayrıca, Akkaya'nın geçmişte kendi kızıyla yaşadığı olayları hatırlatarak, bu konuda eleştiri yapmaya en son kişinin o olduğunu vurguladı.