Model ve oyuncu Sema Şimşek, uzun süredir aşk yaşadığı Erdoğan Erdal ile olan ilişkisi hakkında sosyal medyadan gelen bir yoruma sessiz kalamadı. 1994 yılında Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Şimşek, özellikle 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde canlandırdığı 'İnci Tataroğlu' rolüyle tanınmıştı.

"Zaten Evli Gibiyiz"

48 yaşındaki Sema Şimşek, 2012 yılında Burak Hakkı ile olan evliliğini sonlandırdıktan sonra, 5 yıl önce Erdoğan Erdal ile yeni bir ilişkiye başladı. Evlilik düşünmediğini belirten Şimşek, "İlişkimizi göz önünde yaşamak istemiyoruz. Evlilik düşünmüyorum. Çünkü biz zaten evli gibiyiz" ifadelerini kullanmıştı.

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Sosyal Medyadan Gelen Yoruma Tepki Gösterdi

Şimşek, son olarak sosyal medyadan gelen bir yorumla gündem oldu. Bir takipçisi, "Evli değilsin ama aynı evde yaşıyorsun, her gün zina yapmaktansa evlenmek daha iyidir... Zina büyük bir günahtır" şeklinde yorum yaptı. Bu yorum karşısında sessiz kalamayan ünlü isim, "Peki bu sizi neden ilgilendiriyor! Evliliği hiç düşünmüyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.