Kemal Sunal, Müjde Ar, Erdal Özyağcılar, İhsan Yüce, İlyas Salman gibi isimleri bir araya getiren 1978 yapımı Kibar Feyzo filmi, televizyon ekranlarında yayınlanmasıyla birlikte yeniden gündem oldu. Filmde Maho Ağa karakterini canlandıran 82 yaşındaki Yeşilçam yıldızı Şener Şen'in hayatı ise merak konusu oldu. Özellikle Şener Şen’in eski eşinin kim olduğunu öğrenenler, büyük şaşkınlık yaşadı. Ünlü oyuncunun eski eşiyle aynı filmde rol aldığı ortaya çıktı.

Şener Şen Kimdir?

Türk sinemasının en değerli aktörlerinden biri olan Şener Şen, kendine has oyunculuk tarzı ve karakter derinliği ile 7'den 70'e geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Oyunculuğa İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda başlayan Şen, burada elde ettiği kazançla geçimini sağlamakta zorlanınca kariyerini beyazperdede sürdürmeye karar verdi. Küçük rollerle sinemaya adım atan Şen, sonrasında birçok klasikleşmiş yapımda başrol oynadı.

Kendisi gibi oyuncu olan Ali Şen'in oğlu olan Şener Şen, "Süt Kardeşler", "Şaban Oğlu Şaban", "Tosun Paşa", "Kibar Feyzo", "Çöpçüler Kralı" ve "Davaro" gibi gişe rekorları kıran filmlerde rol aldı.

(1)

Eski Eşi de Ünlü Bir Oyuncu!

Şener Şen'in özel hayatı da kariyeri kadar merak ediliyor. 26 Aralık 1941 Adana doğumlu olan Şener Şen'in eski eşi de tanınmış bir oyuncu çıktı. Ünlü oyuncunun eski eşiyle Eşkıya ve Muhsin Bey filmlerinde birlikte rol aldığı ortaya çıktı. Bu bilgi, birçok kişiyi şaşkına çevirdi.

Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

Şener Şen’in Eski Eşi: Şermin Hürmeriç

Şener Şen’in eski eşi, 1947 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Şermin Hürmeriç'tir. Hürmeriç, 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatroları kadrosuna katılmış ve birçok tiyatro oyunu, sinema filmi ve dizide rol almıştır.

1987 yılında yönetmenliğini Yavuz Turgul'un yaptığı "Muhsin Bey" adlı sinema filminde Şener Şen ile birlikte rol almış ve bu süreçte evlenmişlerdir. 1996 yılında yine Yavuz Turgul'un yönettiği "Eşkıya" filminde Keje karakterini canlandıran Hürmeriç, Ekmek Teknesi dizisi ile de hafızalara kazınmıştır. Şener Şen ile Şermin Hürmeriç’in 8 yıl süren bir evliliği olmuştur.