"Dünya Güzellerim Tatilde" programında Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman ile bir araya gelen ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever'in hayatı merak konusu oldu. Özellikle iki çocuk annesi olan Sever'in eşi ve çocuklarının babası hakkında bilgiler araştırılmaya başlandı. Seray Sever’in eşi kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Seray Sever 1

SERAY SEVER’İN EŞİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Seray Sever, 51 yaşında ve ikiz çocuk annesidir. Sever'in eşi, kendisinden 10 yaş küçüktür ve çiftin tanışma hikayesi oldukça ilginçtir. Sever ve eşi, "Manda Yuvası" filminin setinde tanışmış ve 2018 yılında Bodrum'da evlenmişlerdir. Bu evlilik, Sever'in hayatında önemli bir dönüm noktası olmuştur.

PINAR ALTUĞ İTİRAFI GÜLDÜRDÜ

Seray Sever, konuk olduğu bir programda, eşiyle arasındaki yaş farkından bahsederken, geçmişte yaptığı bir espriyi de dile getirdi. Sever, "Talk show yapıyordum o dönem ve Behzat (Uygur) konuğumdu. 'Ay dikkat et, Pınar size gelince oğlanı sakla' diye bir espri yaptım. Herhangi bir kötü niyetim yoktu. Büyük konuştum, genç koca aldım. Arada büyük konuşmalar çok iyi oluyor" dedi. Bu esprinin ardından Pınar Altuğ'un kendisine kırıldığını belirten Sever, daha sonra yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Pınar benim yaptığım espriyi duyuyor. Manşet oluyor... Pınar bir ara bana bozuldu. Ben de 'Bu Talk Show, espri yanlış anlama' dedim. Yıllar sonra aynı şey benim başıma geldi. Kocasıyla çok mutlu, çocukları çok güzel..."

SERAY SEVER’İN VE EŞİ HAKKINDA SIKÇA SORULAR SORULAR;

Ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever'in hayatı, özellikle eşi ve çocukları hakkında merak edilenler, sıkça gündeme geliyor. Seray Sever, 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. İşte, Seray Sever'in özel hayatına dair detaylar...

SERAY SEVER EŞİNDEN KAÇ YAŞ BÜYÜK?

Seray Sever, eşi Eray Sünbül'den 10 yaş büyüktür. Bu yaş farkı, çiftin ilişkisini olumsuz etkilememiş ve Sever ile Sünbül, birbirlerine olan bağlılıkları ve sevgileriyle dikkat çekmişlerdir.

Seray Sever 4

SERAY SEVER ÇOCUĞU KAÇ YAŞINDA?

Seray Sever, 2022 yılında anne olmuştur. İkiz çocukları olan Sever'in çocukları şu an 2 yaşındadır. İkizleriyle birlikte mutlu bir yaşam süren Sever, annelik deneyimini sosyal medya hesaplarından da sıkça paylaşmaktadır.

Seray Sever 3

SERAY SEVER KOCASI KİM?

Seray Sever'in eşi Eray Sünbül'dür. Çift, 2018 yılında Bodrum'da dünya evine girmiştir. Eray Sünbül ile tanışma hikayeleri ise oldukça ilginçtir. Sever ve Sünbül, "Manda Yuvası" filminin setinde tanışmış ve aralarındaki bağ hızla kuvvetlenmiştir.

SERAY SEVER İKİZLERİ TÜP BEBEK Mİ?

Evet, Seray Sever'in ikizleri tüp bebek yöntemi ile dünyaya gelmiştir. Sever, bu süreci açık bir şekilde paylaşarak, tüp bebek tedavisi hakkında toplumu bilgilendirmeye ve farkındalık yaratmaya katkıda bulunmuştur.

Seray Sever 5

SERAY SEVER EŞİ ERAY SÜNBÜL KAÇ YAŞINDA VE NE İŞ YAPIYOR?

Eray Sünbül, 41 yaşındadır ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Başarılı bir iş insanı olan Sünbül, aynı zamanda eşinin kariyerine de destek veren bir partnerdir. Çiftin uyumlu birlikteliği, hem iş hem de özel hayatlarında başarıyı getirmiştir.

Seray Sever 6

SERAY SEVER KAÇ YAŞINDA ANNE OLDU?

Seray Sever, 2022 yılında 49 yaşında ikiz bebeklerini kucağına alarak anne oldu. Sever, ileri yaşta anne olmanın getirdiği deneyimleri ve zorlukları da açıkça paylaşarak, benzer durumdaki kadınlara ilham kaynağı olmuştur.