Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), aralarında park, belediye hizmet alanı ve plajın da bulunduğu toplam 104 arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalarla ilgili ihale tarihleri ve detaylar Resmi Gazete'de yayımlandı.

104 Arsa Satışta

SGK, Türkiye genelinde çeşitli şehirlerde yer alan 104 arsayı satışa sundu. Ankara'da 3, Antalya'da 3, Diyarbakır'da 13, İstanbul'da 5, Kahramanmaraş'ta 8, Mersin'de 2 ve Şanlıurfa'da 70 olmak üzere toplam 104 arsa, açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak. İhaleler 13-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Şile Plajı Gündemde

Satışa çıkarılan arsalar arasında İstanbul Şile'de bulunan 25 bin metrekarelik plaj alanı da dikkat çekti. İstanbul'un gözde plajlarından birinin satışa çıkarılması, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Antalya Alanya'da sağlık tesis alanı, Manavgat'ta belediye hizmet alanı, İstanbul Pendik'te tarımsal niteliği korunacak alan ve Urfa Halfeti'de park alanı gibi çeşitli taşınmazlar da satış listesinde yer alıyor.

Minik Narin’i Kim Öldürdü, Nerede Bulundu? Meğer Ağabeyinin Kolundaki İz… Minik Narin’i Kim Öldürdü, Nerede Bulundu? Meğer Ağabeyinin Kolundaki İz…

Belediyelerin Borçları Gündemde

Satış kararı, belediyelerin SGK'ya olan birikmiş borçları nedeniyle gündeme geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın harekete geçerek bu borçların ödenmesini talep ettiği öğrenildi.