Sibel Can, bugüne kadar iki evlilik yaptı ve bu evliliklerden üç çocuğu dünyaya geldi. Şu anda iş adamı Emir Sarıgül ile sevgili olan Sibel Can’ın evlilikleri ve çocukları hakkında tüm detaylar haberimizde.

Sibel Can kaç kez evlendi?

Ünlü sanatçı Sibel Can, ilk evliliğini 1988 yılında Hakan Ural ile yaptı. Bu evlilik, 11 yıl sürdü ve çift 1999 yılında yollarını ayırdı. Boşandıktan bir yıl sonra, 2000 yılında Sulhi Aksüt ile ikinci evliliğini gerçekleştirdi. Ancak bu evlilik de 2010 yılında sona erdi. Sibel Can, iki evliliğinden üç çocuk sahibidir.

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir? Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir?

Sibel Can kaç yaşında evlendi?

Sibel Can, ilk evliliğini henüz 18 yaşında Hakan Ural ile yaptı. Bu evlilikten iki çocuğu oldu. Boşandıktan bir yıl sonra, 30 yaşında Sulhi Aksüt ile ikinci evliliğini gerçekleştirdi ve bu evlilikten de bir oğlu dünyaya geldi.

Sibel Can’ın çocukları kimler?

Sibel Can’ın Hakan Ural ile evliliğinden Engincan ve Melisa adında iki çocuğu bulunmaktadır. Sulhi Aksüt ile olan evliliğinden ise Emir adında bir oğlu olmuştur.

Sibel Can’ın gerçek adı nedir?

1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sibel Can'ın gerçek adı Sibel Cangüre'dir. Babası keman sanatçısı Engin Cangüre, annesi ise Emine Gül Sezer Cangüre’dir. Sibel Can, genç yaşlarda müzikle tanışarak kariyerine adım atmıştır.

Sibel Can şu anda kiminle birlikte?

Günümüzde evli olmayan Sibel Can, uzun süredir iş adamı Emir Sarıgül ile sevgili olarak bilinmektedir.