Sihirli Annem Çilek Zeynep Özkaya kim, yaşı kaç, eşi kim, kiminle evleniyor? Bu sorular, son dönemde genç oyuncunun aldığı sürpriz evlilik teklifiyle merak konusu oldu. Bir dönemin en popüler dizilerinden "Sihirli Annem"de Çilek karakteriyle tanıdığımız Zeynep Özkaya, artık büyüdü ve hayatının en mutlu günlerinden birini yaşıyor. 26 yaşındaki genç oyuncu, doğum gününde aldığı evlilik teklifiyle gündemde.

Zeynep Özkaya Kimdir ve Kaç Yaşında?

Zeynep Özkaya, 23 Ocak 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 5 yaşındayken "Sihirli Annem" dizisinde canlandırdığı Çilek karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Dizideki masum ve sevimli halleriyle akıllara kazınan Zeynep, artık bir yetişkin ve mühendis. İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olan Özkaya, eğitim hayatında da başarılı bir yol izledi.

Screenshot 14-1

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Zeynep Özkaya Kiminle Evlenecek?

Zeynep Özkaya, bir süredir Oğulcan Can ile mutlu bir ilişki yaşıyor. Sevgilisiyle olan ilişkisini sosyal medyada sık sık paylaşan genç oyuncu, doğum gününde aldığı evlilik teklifiyle sevenlerini mutlu etti. Oğulcan Can, Zeynep’e doğum gününde sürpriz bir şekilde evlenme teklif etti. Özkaya, bu özel anları sosyal medya hesabından paylaşarak takipçileriyle de sevincini paylaştı.

Sihirli Annem’in Çilek’i Evlilik Teklifi Aldı!

Zeynep Özkaya, arkadaşının doğum gününü kutlamak üzere gittiği adalarda büyük bir sürprizle karşılaştı. Sevgilisi Oğulcan Can, masaya gelen "Benimle evlenir misin?" yazılı pastayla Zeynep’e evlenme teklif etti. Özkaya, bu anları "Hayatımın şokunu yaşadım" ifadeleriyle sosyal medyada paylaşarak, mutluluğunu gözler önüne serdi.

Zeynep Özkaya ve Oğulcan Can’ın Mutlu Günü

Zeynep Özkaya, çocuk yaşta başladığı oyunculuk kariyerinde adını duyurmayı başardı ve bugün hayatının en mutlu günlerinden birini yaşıyor. Evlilik teklifi aldığı anları paylaşan Özkaya, hayranlarından ve takipçilerinden de büyük ilgi gördü. Oğulcan Can ile birlikte yakında dünya evine girmeye hazırlanan Zeynep, bu yeni dönemi heyecanla bekliyor.