Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde 'Doğa' karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu, bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Set anılarından da bahseden Türkoğlu, dizinin Apo'su Settar Tanrıöğen ile yaşadığı ilginç bir anısını izleyicilerle paylaştı.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Sıla Türkoğlu Kimdir?

İlk bölümü 28 Ekim 2022 tarihinde yayımlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, izleyiciyi içine çeken hikayesiyle 3 sezondur devam ediyor. Dizinin başrollerinden biri olan Sıla Türkoğlu, güzelliği ve yeteneği ile dikkat çekerken, oynadığı karakterle de geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen güzel oyuncu, Başak Sucuka'nın YouTube programında dizideki rol arkadaşı Settar Tanrıöğen ile ilgili daha önce hiç duymadığınız bir anısını anlattı.

Set Anısında Neler Yaşandı?

Sıla Türkoğlu, "Nasıl hissedersem öyle oynuyorum ve bu çok beğeniliyor" diyerek, oyunculuğuna dair ekipten her zaman güzel tepkiler aldığını belirtti. Özellikle ağlamaması gereken bir sahnenin provasında duyguya kapılarak ağladığını ve bu sahnenin ardından yönetmeninden "Sen doğru yoldasın" diye övgü aldığını dile getirdi. Türkoğlu, bu olayın ardından Settar Tanrıöğen ile yaşadığı bir anıyı da paylaştı.

Settar Tanrıöğen’den Gelen Beklenmedik Övgü

Settar Tanrıöğen'in kendisini bir kenara çekerek "Sen tiyatro yapıyor musun?" diye sorduğunu anlatan Türkoğlu, bu soruya dalga geçerek "Yok abi, çaycı mı lazım sizin tiyatroya ben gelirim istersen." şeklinde cevap verdiğini söyledi. Türkoğlu, "Çünkü o kadar büyük ki benim gözümde onlarla bir tiyatro sahnesi paylaşmak benim için inanılmaz bir şey. O da 'Yok, o kadar iyi ve doğru bir yerden oynuyorsun ki ben seni aktif bir şekilde tiyatro yapıyorsun zannettim.' dedi." şeklinde konuştu. Sıla Türkoğlu, beğendiği isimlerden böyle küçük övgüler almanın kendisi için gurur verici olduğunu da sözlerine ekledi.