Çorum’da bulunan Sungurluspor'da bir dönem futbol oynayan Sinan Tür, dün akşam arkadaşlarıyla birlikte halı saha maçına çıktı. Maç esnasında bir anda fenalaşan Tür, yere yığıldı. Arkadaşlarının hemen sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans, Tür’ü hızla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen Tür hayata döndürülemedi.

SPOR CAMİASI YASTA

Sinan Tür’ün ani ölümü, başta ailesi ve arkadaşları olmak üzere tüm spor camiasında büyük üzüntü yarattı. İlçede esnaflık yapan Tür'ün ölüm haberi, sevenlerini ve eski takım arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu. Sungurluspor’da uzun yıllar forma giyen Tür, futbolculuk kariyerini tamamladıktan sonra esnaflık yapmaya başlamıştı.

KALP KRİZİ TEHLİKESİNE DİKKAT

Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti! Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti!

Sinan Tür'ün ölümünün ardından uzmanlar, spor yaparken kalp sağlığına dikkat edilmesi gerektiğini bir kez daha vurguladı. Özellikle orta yaş ve üzerindeki bireylerin, spor yapmadan önce mutlaka sağlık kontrollerinden geçmeleri öneriliyor. Kalp krizi riski taşıyan kişilerin ani ve yoğun fiziksel aktivitelerden kaçınmaları gerektiği belirtildi.

SUNGURLUSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Sinan Tür’ün vefatının ardından Sungurluspor Kulübü de bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, “Eski futbolcumuz Sinan Tür’ün vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ailesine, yakınlarına ve tüm Sungurluspor camiasına başsağlığı diliyoruz. Sinan Tür'ün anısını daima yaşatacağız” denildi.