Son dönemde gündeme gelen düğün konseptlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez olay, çocuklarının sünnet düğününe dansöz çağıran anne ve baba ile sosyal medyanın dikkatini çekti. Söz konusu düğünde çekilen görüntüler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

2025 Kurban Bayramı Ne Zaman? Tatil Süresi ve Bayram Tarihleri (Diyanet Resmi Takvimi) 2025 Kurban Bayramı Ne Zaman? Tatil Süresi ve Bayram Tarihleri (Diyanet Resmi Takvimi)

Çocukların Dansöze Para Taktığı Görüntüler Tepki Çekti

Görüntülerde, sünnet kıyafeti giymiş çocuklar masada otururken, dansözün yemeklerle dolu masanın etrafında dans figürleri sergilediği görülüyor. Skandal bununla da sınırlı kalmadı; çocukların ellerine tutuşturulan paraları dansöze taktıkları anlar da kameraya yansıdı. Paylaşılan videonun altına, kullanıcılar tarafından "Yok daha neler?", "Gerçekten izlediğim en saçma durum", "Gün geçmiyor ki bir başka saçmalık görmeyelim" gibi tepkiler geldi.

Videonun sosyal medyada hızla yayılması üzerine, birçok kullanıcı durumu eleştirirken olaya ilişkin çeşitli yorumlar yaptı. Görüntüler, kısa sürede binlerce kez izlenerek gündemdeki yerini aldı.