Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran milli atlet Nagihan Karadere, yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz günlerde romantik bir evlilik teklifi aldığını dile getiren Karadere, düğününü Monako’da yapacağını açıklamıştı.

Screenshot 11-1

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Gündoğan’da Romantik Anlar

Nagihan Karadere, iş insanı sevgilisiyle birlikte Gündoğan’da tatil yaparken görüntülendi. Yakın arkadaşı Tuğba Özay’ın tanıştırdığı sevgilisiyle olan ilişkisini gözlerden uzak tutmayı tercih eden Karadere, denizde romantik anlar yaşadı. Sevgilisinin tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı olduğu ve aralarında sadece 3 yaş fark olduğu öğrenildi.

Monako’da Rüya Gibi Düğün

Düğün hazırlıkları için heyecanlı olan Nagihan Karadere, Monako’da gerçekleşecek olan düğün töreni hakkında da ipuçları verdi. Romantik bir düğün planlayan çiftin, bu özel gün için yoğun bir hazırlık sürecinde oldukları biliniyor.