1 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da düzenlenecek olan Fanta Fest, binlerce müzikseveri bir araya getirecek. Festival, İstanbul Maltepe Festival Park'ta gerçekleştirilecek ve ünlü sanatçılar Tarkan ve Ceza'nın performanslarına ev sahipliği yapacak.

Festival Başlangıç Saati Ne Zaman? 

Fanta Fest'in kapıları saat 16:00'da açılacak. Ancak, Tarkan ve Ceza'nın sahne alacağı saatlerle ilgili henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Festivale katılmak isteyen müzikseverler, etkinlik saatlerini takip etmeye devam etmeli.

Tarkan ve Ceza Konseri ne zaman, nerede?

Uzun bir aranın ardından Tarkan, Fanta Fest kapsamında İstanbul'da sahne alacak. Tarkan hayranları, ünlü sanatçının performansını kaçırmamak için sabırsızlanıyor. Aynı şekilde, sevilen rap sanatçısı Ceza da festivalde unutulmaz bir konser verecek. Her iki sanatçının da sahne alacağı saatler henüz açıklanmadı.

Fanta Fest'e Katılım ve Bilet Bilgileri, Ücretsiz mi? 

Fanta Fest'e katılım ücretsiz olacak. Fanta kapakları toplayarak 2000 puan biriktiren müzikseverler, DahaDaha uygulaması üzerinden kara kod ile festivale giriş yapabilecekler. Fanta kapaklarının puan değerleri şu şekildedir:

Bolu Tünelinin Açılacağı Gün Ne Zaman, Bu Hafta Açılacak mı, Kaç Gün Kapalı Kalacak? Bolu Tünelinin Açılacağı Gün Ne Zaman, Bu Hafta Açılacak mı, Kaç Gün Kapalı Kalacak?
  • 400 puan: Fanta Portakal 200 ML kutu/cam şişe, 250 ML kutu, 300 ML cam şişe ve 330 ML kutu.
  • 250 puan: 250 ML, 330 ML, 1L, 1.25L, 1.5L, 1.75L, 2L, 2.5L, 3L pet ürünleri.
  • 1000 puan: What The Fanta 1L PET ürünü.