Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Hande Doğandemir, dizinin ikinci sezonunda “Avukat Güneş” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak. Her çarşamba Kanal D’de yayınlanan dizide, Doğandemir'in performansı şimdiden merakla bekleniyor.

Hande Doğandemir Kimdir?

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 doğumlu olup, Ankara'da dünyaya gelmiştir. 38 yaşındaki başarılı oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce kamera arkasında çeşitli görevler üstlenen Doğandemir, zamanla ekranların sevilen yüzlerinden biri haline gelmiştir.

Avukat Güneş Rolüyle Dönüyor

Hande Doğandemir, “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin yeni sezonunda Avukat Güneş karakterine hayat verecek. Bu rol, Doğandemir'in uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönüşünü simgeliyor. Dizinin yapımcılığını MF Yapım, yönetmenliğini Volkan Keskin üstlenirken, senaryo Uğraş Güneş’e ait.

Evli mi?

Hande Doğandemir’in özel hayatı da merak edilen konular arasında. Güzel oyuncu, şu an için evli değildir. Özel hayatını genellikle medyadan uzak tutan Doğandemir, daha çok kariyeriyle gündeme gelmeyi tercih ediyor.

Dizinin Diğer Usta İsimleri

Dizinin kadrosunda Hande Doğandemir’in yanı sıra Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Selim Galip ve Atsız Karaduman gibi usta oyuncular yer alıyor. Bu isimlerle birlikte Doğandemir'in performansı, dizinin ikinci sezonunda büyük bir ilgiyle takip edilecek.

Her Çarşamba Kanal D’de

“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” her çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Hande Doğandemir’in katılımıyla daha da güçlenen dizi, yeni sezonda da heyecanla takip edilecek.