Teşkilat dizisi, 5. sezonuyla iddialı bir şekilde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu sezonda diziye birçok ünlü isim katıldı. Özellikle Tolga Sarıtaş, Altay Yüzbaşı karakteriyle dikkat çekerken, Adnan Biricik de 'mafya babası Hamdi' rolüyle diziye dahil oluyor.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

5. Sezonda Yeni Karakterler

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin yeni sezonunda birden fazla kötü karakter yer alacak. Özellikle Adnan Biricik’in canlandıracağı Hamdi karakteri, hikayeye Korkut’un (Yunus Emre Yıldırımer) Bulgaristan’daki bir hapishanede yollarının kesişmesiyle dahil olacak. Bu yeni sezon, "Altay’dan Tuna'ya" uzanan bir hikaye ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi hedefliyor.

Teskilat Dizisine Mafya Babasi G (1)

Teşkilat’ın Yeni Sezonu Büyük Merak Uyandırıyor

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Teşkilat dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyicinin beğenisini kazandı. Yeni sezonda da güçlü hikayesi ve dikkat çekici karakterleriyle ilgi görmeye devam edecek.