Teşkilat dizisinde mafya babası Hamdi’nin yeğeni olarak izleyici karşısına çıkan Eren Hacısalihoğlu, 5 Haziran 1986'da Ankara'da doğdu. Ailesi Trabzon'un Akçaabat ilçesindendir. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nden mezun olan Hacısalihoğlu, inşaat mühendisliği eğitimi alırken oyunculuğa ilgi duymaya başladı ve bu alana yöneldi. Televizyon kariyerine 2011 yılında "Mavi Kelebekler" dizisi ile adım atan Hacısalihoğlu, kısa sürede ekranların tanınan yüzlerinden biri haline geldi.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Eren Hacısalihoğlu, "Benim İçin Üzülme," "Payitaht Abdülhamid," "Kuruluş Osman," ve "Aziz" gibi popüler dizilerde önemli roller üstlendi. Ayrıca "Nefes: Yer Eksi İki" gibi sinema projelerinde de boy gösterdi. Son olarak, 2024 yılında Teşkilat dizisine katılan Hacısalihoğlu, dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Eren Hacısalihoğlu Evli mi?

Eren Hacısalihoğlu'nun özel hayatı hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Bu konuda bir açıklama yapılmamıştır.

Başarılarla Dolu Bir Kariyer

Hacısalihoğlu, oyunculuk kariyerinde birçok başarılı projeye imza atmıştır. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan oyuncu, hem dizilerde hem de filmlerde sergilediği performanslarla beğeni topluyor.

Siyah Kalp Nuh Gerçek Adı, Kimdir (Aras Aydın) Kim, Kaç Yaşında, Aslen Nereli, Sevgilisi Kim? Oynadığı Dizi ve Filmler! Siyah Kalp Nuh Gerçek Adı, Kimdir (Aras Aydın) Kim, Kaç Yaşında, Aslen Nereli, Sevgilisi Kim? Oynadığı Dizi ve Filmler!

Nereli ve Kaç Yaşında?

Trabzon’un Akçaabat ilçesine aslen bağlı olan Eren Hacısalihoğlu, 1.82 m boyunda ve 73 kg ağırlığındadır. 1986 doğumlu olan oyuncu, şu anda 38 yaşındadır.

Eren Hacısalihoğlu'nun yer aldığı diğer projeler, onun oyunculuk yeteneklerini ortaya koyan önemli yapımlardır. Kariyerine hız kesmeden devam eden Hacısalihoğlu, Teşkilat dizisindeki yeni rolüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.