Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), arsa yatırımcıları için önemli bir fırsat sunuyor. TOKİ, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerin de dahil olduğu 32 ilde toplam 173 arsayı açık artırmayla satışa çıkarıyor. 29 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek bu açık artırmada, çeşitli özelliklerdeki arsalar %25 peşinat ve 48 ay vade seçeneğiyle alıcılarını bekliyor.

Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla Arsa ve Tarlalar Satışta! Milli Emlak, Afyonkarahisar ve Diğer Şehirlerde Büyük İhale Baş Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla Arsa ve Tarlalar Satışta! Milli Emlak, Afyonkarahisar ve Diğer Şehirlerde Büyük İhale Baş

Hangi İllerde Satış Olacak?

Satışa sunulacak arsalar arasında Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van gibi iller bulunuyor. Bu illerde konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyon alanları gibi farklı nitelikteki arsalar satışa sunulacak.

Açık Artırma Ne Zaman ve Nerede?

Açık artırma, 29 Ağustos günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenler, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak oturumlara katılabilirler. Ayrıca, internetten de teklif verme imkanı sağlanacak.

Yüzde 25 Peşinat, 48 Ay Vade Seçeneği

Bu satışta alıcılar, satın almayı düşündükleri arsalara %25 peşinat ödeyerek sahip olabilecekler. Kalan tutar ise 48 ay vade ile ödeme imkanı sunulacak. Bu fırsat, özellikle yatırımcılar için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Satışa Sunulan Arsalar

Satışa sunulan arsalar arasında, Ankara Etimesgut'ta rekreasyon ve konut alanları, Bayburt'ta tarım ve hayvancılık tesis alanları, Diyarbakır'da konut ve ticaret alanları, İstanbul'da konut ve rekreasyon alanları, İzmir'de ise sanayi depolama alanları ve konut alanları yer alıyor.