Türk takımlarının Avrupa arenasındaki mücadeleleri yeni sezonda TRT 1, TRT Spor ve tabii platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Türk takımlarının yanı sıra Avrupa takımlarının maçları da 3 yıl boyunca TRT ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Türk takımlarının mücadeleleri şifresiz olarak yayınlanırken diğer karşılaşmalar, TRT’nin dijital platformu olan tabii üzerinden canlı yayınlanacak. Ancak TRT 1 frekans güncelleme işlemi yapmayan bazı kullanıcılar, TRT 1’de “Frekans Bilgilerinizi Güncelleyin” ifadesiyle karşı karşıya kalabiliyor. TRT 1 frekans güncelleme işlemi iki farklı yöntemle gerçekleştirilebiliyor. Peki, TRT 1 frekans güncelleme nasıl yapılır? İşte, TRT 1 güncel frekans bilgileri…

TRT 1 Frekans Bilgileri

UYDU: Türksat 4A

Frekans: 11794

Bizi Birleştiren Hayat Yasemin kim? Kayra Zabcı'dan samimi açıklamalar! Bizi Birleştiren Hayat Yasemin kim? Kayra Zabcı'dan samimi açıklamalar!

Polarizasyon: V (Dikey)

Sembol Oranı: 30000

FEC: 3/4

TRT 1 Frekans Güncelleme Nasıl Yapılır?

TRT 1 ekranları üzerinden Şampiyonlar Ligi maçlarını izlemek isteyen kullanıcılar, uydu alıcıları veya kumandaları aracılığıyla frekans güncelleme yapabilirler. Ayarlar, kanal ayarları ve manuel ayarlama bölümünden yukarıdaki güncel frekansı girerek karşılaşmaları takip edebilirsiniz.

Avrupa Kupası Maçları 3 Sezon Boyunca TRT’de

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde mücadele edecek Türk takımlarının 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonu maçları TRT ekranlarında olacak.