Pensilvanya Valisi Josh Shapiro, Corey Comperatore’yi "kahraman" olarak nitelendirdi. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Comperatore, kızı Allyson’a siper olmaya çalışırken hayatını kaybetti. Allyson Comperatore, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, babasını "bir kızın sahip olabileceği en iyi baba" olarak tanımladı ve onun fedakarlığını vurguladı.

Masumiyet Müzesi Dizisine Yargı’dan Başrol! Kaan Urgancıoğlu Anlaşmak Üzere… Masumiyet Müzesi Dizisine Yargı’dan Başrol! Kaan Urgancıoğlu Anlaşmak Üzere…

ALLYSON COMPERATORE'NİN AÇIKLAMALARI

Allyson Comperatore, babasının kendisi ve kız kardeşi için her şeyi yaptığını belirtti. "Siz ararsınız, o cevap verir ve ihtiyacınız olan her şeyi yapar, nasıl yapacağını bilmiyorsa da nasıl yapacağını bulurdu," ifadelerini kullandı. Babasının dindar olduğunu ve İsa'yı şiddetle sevdiğini belirten Allyson, babasının kilise üyelerine de bir aile gibi baktığını söyledi.

KAHRAMAN İLAN EDİLDİ

Allyson, babasının saldırı esnasında annesi ve kendisini kurşunlardan korumak için yere yatırdığını belirtti. "Medya size onun gerçek hayatta bir süper kahraman olarak öldüğünü söylemeyecek," diyen Allyson, babasının ailesini "gerçek bir kurşuna göğüs gerecek kadar sevdiğini" vurguladı.

13 Temmuz'un hayatlarını sonsuza dek değiştirdiğini söyleyen Allyson, babasının sevgisinin derinliğini ifade etmenin kelimelerle mümkün olmadığını belirtti. "O olmasaydı bugün burada olacağımı sanmıyorum," diyen Allyson, babasının fedakarlığını ve sevgisini her zaman hatırlayacağını ifade etti.