Tuğçe Tayfur, babası Ferdi Tayfur'un menajeri Şirin Gözalıcı ile yaşadığı tartışmanın ardından sessizliğini bozdu. Ünlü sanatçı, babasının bu süreçte kendisinin yanında olmamasından dolayı kırgın olduğunu dile getirdi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Sosyal Medyada Gündem Olan Kavga

Nisan ayında Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile menajeri Şirin Gözalıcı arasında yaşanan tartışma, gündeme bomba gibi düşmüştü. O dönemde sessiz kalan Tuğçe Tayfur, sosyal medya üzerinden yapılan "Babanı üzme" yorumlarına kayıtsız kalamadı ve yaşananlara dair açıklama yaptı. 36 yaşındaki müzisyen, Gözalıcı'nın kendisiyle ilgili olumsuz konuşmalar yaptığını ve bu nedenle karşılık verdiğini söyledi.

"Babamı Olaylara Dâhil Etti"

Tuğçe Tayfur, yaşanan tartışmada Şirin Gözalıcı'nın babası Ferdi Tayfur'u olaylara dâhil ettiğini iddia etti. "O, bu olayı kullanarak babamı dâhil etti," diyen Tayfur, Ferdi Tayfur'un sosyal medyada paylaşılan ve büyük ses getiren; "Zamanında neden bırakıp kaçtığımı şimdi anladınız mı?" şeklindeki sözlerin de Gözalıcı tarafından yazdırıldığını öne sürdü.

Ferdi Tayfur'un Açıklaması

Nisan ayında Ferdi Tayfur, yayımladığı bir video ile sosyal medyada paylaşılan mesajın kendisine ait olduğunu ve Şirin Gözalıcı'ya yazdırdığını doğrulamıştı. "Kim ne yapar, kendine yapar, dünyada ve ahirette... Hepinizi gözlerinizden öpüyorum" diyerek olaya dair görüşlerini paylaşan ünlü sanatçı, kızına karşı net bir tavır almıştı.

Tuğçe Tayfur Kırgınlığını Dile Getirdi

Tüm bu gelişmelerin ardından Tuğçe Tayfur, babasının kendisinin yanında olmamasından dolayı derin bir kırgınlık yaşadığını belirtti. "Babam beni harcamış gibi oldu," sözleriyle duygularını ifade etti.