Türk sinemasının klasikleşmiş filmleri "Eşkiya" ve "Her Şey Çok Güzel Olacak", görüntü kalitesi artırılmış haliyle yeniden sinema salonlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu iki efsanevi film, 4K formatıyla restore edilerek, orijinal nitelikleri korunarak sinema perdesine dönüyor.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Yeniden Sinema Perdesinde

Ömer Vargı'nın yönetmenliğinde, "Her Şey Çok Güzel Olacak" ve "Eşkiya" filmleri, 6 Eylül'den itibaren yeniden sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak. Filmlerin dağıtımını CJ ENM üstlenirken, Taff Pictures da bu projede yer alıyor.

2 T M Ge Q Fc U C Jhu74 B Z220 A

Eşkiya ve Her Şey Çok Güzel Olacak Yeniden Canlanıyor

Yavuz Turgul'un yazıp yönettiği ve Şener Şen ile Uğur Yücel'in başrollerini paylaştığı 1996 yapımı "Eşkiya", 2 milyon 600 bin kişilik izlenme oranıyla döneminin rekorunu kırmıştı. Cem Yılmaz'ın ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyan "Her Şey Çok Güzel Olacak" ise diyalogları ve müzikleriyle hafızalara kazınmış ve bugün hâlâ en çok hatırlanan filmler arasında yer alıyor.