Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir? Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sunuculuğunu yaptığı 'Turnike' programında unutulmaz bir gece yaşandı; Gelinim Mutfakta'nın en popüler gelin ve kaynanalarının yarıştığı bu özel bölümde, bir gecede iki araba sahiplerini buldu. Büyük ödül olan arabaların sahiplerine gitmesiyle duygulanan Mehmet Ali Erbil, yarışma esnasında gözyaşlarını tutamadı, seyircilerin "Mali, Mali" tezahüratları ise stüdyoyu coşturdu.

Gelinler ve Kaynanalar Yarıştı

Fenomen yarışma Turnike, 13’üncü bölümüyle ekranlara geldi ve Kanal D’nin gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın popüler yarışmacıları bu özel bölümde yer aldı. Yeşim-Beyhan Öksüz, Hatice-Hüsniye Karabulut, Gülcan-Besime Ekici ve Aysun-Nurten Kuşatan gibi gelin-kaynana takımları arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Yarışmanın final etabında, gelinlerden Gülcan Ekici büyük ödül olan arabayı kazanarak, kayınvalidesi Besime Ekici ile birlikte büyük sevinç yaşadı. Sevinçlerini arabanın kornasına basarak kutlayan ikili, Turnike tarihine geçti.

Mehmet Ali Erbil Gözyaşlarını Tutamadı

Yarışmanın heyecan dolu anlarında, iki arabanın birden sahibini bulmasıyla büyük bir coşku yaşandı. Mehmet Ali Erbil ise duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Stüdyodaki seyirciler ise "Mali, Mali" tezahüratlarıyla bu coşkuya ortak oldu.