Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile boşanma aşamasında olan Wanda Nara, özel hayatıyla bir kez daha gündeme geldi. Eski eşi Maxi Lopez ile yaptığı paylaşımla dikkat çeken Nara, sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırdı.

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Eski Eşle Sürpriz Buluşma

Wanda Nara, eski eşi Maxi Lopez ile çocuklarının da yer aldığı bir fotoğrafı Instagram hikayesinde paylaştı ve bu paylaşım, takipçileri arasında büyük bir merak uyandırdı. Kariyerine yeni bir yön vererek bir futbol kulübü sahibi olan Maxi Lopez'in yanına giden Nara, bu buluşmayı sosyal medya hesabından duyurdu.

Wanda Nara 11

Olay Yaratan Paylaşım

Geçtiğimiz günlerde sahnede dudak dudağa öpüşmesiyle gündeme gelen Nara, bu kez eski eşiyle yaptığı paylaşımla konuşuluyor. Wanda Nara'nın eski eşi Maxi Lopez ile bir araya gelmesi ve bu anı paylaşması, sosyal medya kullanıcıları arasında çeşitli tartışmalara neden oldu.