Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara, son paylaşımıyla yine gündem oldu. Cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken Nara, boşanma kararını sosyal medya hesabından, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz" sözleri ile duyurmuştu.

MASAJ ANLARI VİRAL OLDU

Wanda Nara, Icardi ile ayrılığının ardından da sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak masaj yaptırdığı anları takipçileriyle paylaşan Nara, bu görüntülerle kısa sürede viral oldu.

AŞKA MESAFE

Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

Sosyal medya hesabından kendisine gelen "Bundan sonra hayatınızda neler olacağını düşünüyorsunuz?" sorusuna "Biraz daha kendimi düşüneceğim, aşık olmadan. Aşık olan kaybeder" şeklinde cevap veren Nara, hayranlarına gelecekte aşktan uzak duracağını belirtti.

WANDA NARA'NIN PAYLAŞIMLARI VE TEPKİLER

Wanda Nara'nın paylaşımları, takipçileri arasında büyük ilgi görüyor. Cesur ve dikkat çekici paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen Nara, sosyal medyada aktif bir şekilde hayatına dair anları paylaşmaya devam ediyor.

GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN İSİM

Mauro Icardi ile olan evliliği ve sonrasında yaşananlar, Wanda Nara'yı sık sık gündeme taşıyor. Ayrılık sonrası paylaşımları ve açıklamalarıyla dikkat çeken Nara, sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeye devam ediyor.