Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin bir dargın bir barışık olduğu ve şimdilerde boşanma aşamasına girdiği eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğrafları ile gündeme oturdu. Wanda Nara'nın küçük gelen mayosu, hayranlarını adeta çıldırttı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Cesur Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Geçtiğimiz aylarda eşi Mauro Icardi ile çektiği erotik klip nedeniyle eleştirilerin odağına oturan Wanda Nara, bu kez küçük gelen mayosuyla dikkat çekti. Wanda Nara’nın pozları, sosyal medyada kısa sürede yayılırken, hayranları bu cesur paylaşımlar karşısında adeta çılgına döndü.

Wanda Mayo 2

Ayrılık Açıklamasıyla Gündem Oldu

Son dönemde Icardi ile yaşadığı kriz ile gündemden düşmeyen Wanda Nara, sosyal medya üzerinden ayrılık açıklaması yaparak "Mauro ile aile olmaya devam edeceğiz" sözleriyle dikkat çekti. Bu açıklamanın ardından, çiftin arasındaki gerginlik daha da artarken, Wanda Nara’nın cesur pozları bu sürece yeni bir boyut kazandırdı.

Kredi Kartları Bloke Edildi mi?

Majo Martino'nun Mañanísima programında, Mauro Icardi'nin Wanda Nara'ya ait tüm kredi kartlarını bloke ettiği iddiası ortaya atıldı. Bu iddialara karşı Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, yayına katılarak iddiaların gerçek olduğunu doğruladı. Ancak, Wanda Nara bu konuda herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı ve bikinili paylaşımlarına hız kesmeden devam etti.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Wanda Nara Sessizliğini Korumaya Devam Ediyor

Wanda Nara, tüm bu gelişmeler karşısında sessizliğini koruyor ve cesur paylaşımlarına devam ediyor. Wanda Nara’nın küçük gelen mayosu ve pozları, sosyal medyada büyük ses getirmeye devam ederken, hayranlarının bu cesur paylaşımlara verdiği tepkiler de merak konusu oldu.