"Yabancı Damat", "Kiraz Mevsimi", "Kırgın Çiçekler", "Alparslan: Büyük Selçuklu" ve "Kül Masalı" gibi birçok projede rol alan Özgür Çevik, dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi Hatice Kartoğlu ile evlenmeye hazırlanıyor. Çiftin düğün detayları belli oldu.

DÜĞÜN MEKANI KARAKÖY'DE

Yaklaşık dört yıldır flört eden Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu, ilişkilerini resmiyete dökmeye karar verdiler. Düğünlerini eylül ayında yapmayı planlayan çiftin, düğün mekanı olarak Hatice Kartoğlu'nun Karaköy'deki restoranını seçtikleri öğrenildi. Gelin Hanım, kendi mekanında evlenmek istemiş.

Özgür Çevi̇k 1

YAKIN DOSTLARI KATILACAK

Yakın dostlarının katılacağı küçük ve samimi bir düğünle mutluluğa 'evet' demeyi planlayan çift, hayatlarını birleştirmek için gün sayıyor. Çiftin mutlulukları daim olsun.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Tarihi tam olarak belirlemeyen çift, eylül ayında vuslata erme planları yapıyor. Düğün hazırlıkları ve mekan detayları netleşen Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu'nun bu özel günleri merakla bekleniyor.