NOW TV’nin sevilen dizisi 'Yabani', ikinci sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor ve kadrosuna katılan yeni isimlerle heyecanı artırıyor. Başrollerini Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ın paylaştığı, büyük beğeni toplayan dizinin yeni sezonunda izleyicileri birçok sürpriz bekliyor. Bu sürprizlerden biri de, dizinin hayranlarını sevindirecek önemli bir karakterin eklenmesiyle ilgili.

Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

Yeni Sezonda Asi'nin Annesi Elmas Karakteri Dizide Yer Alacak

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Rojbin Erden’in canlandırdığı Asi karakterinin annesi Elmas, yeni sezonda diziye dahil oluyor. Elmas karakterini canlandıracak oyuncu ise Ceren Erginsoy olacak. Bu gelişme, diziye olan ilgiyi daha da artırdı ve izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı.

Ceren Erginsoy, diziye katılacak olan Elmas karakteriyle, Asi’nin hikayesine derinlik kazandıracak. Elmas karakteri, kızı Asi ile olan ilişkisi ve dizinin genel akışı içerisindeki rolüyle dikkat çekecek. Dizi, Asi’nin annesinin geçmişiyle ilgili bilinmeyenleri açığa çıkarmaya hazırlanırken, bu karakterin getireceği yeni dinamikler izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

S D7740A8905A1807C406C77C676Ad61

Dizinin Yeni Sezonu İçin Geri Sayım Başladı

'Yabani' dizisinin ikinci sezonu, pek çok yenilikle 7 Eylül’de izleyici karşısına çıkacak. Genel yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği, Filiz Adıgüzel’in yönetmenliğini yaptığı dizinin yeni bölümleri, Yekta Torun, Nazlı Sunlu Kaçan, Serap Gazel ve Çisem Katılmaz tarafından kaleme alınıyor. Asi karakterinin annesi Elmas’ın diziye katılması, hikayeyi daha da derinleştirerek izleyicilere sürükleyici bir sezon vaat ediyor.

Yeni sezonda karakterlerin yaşadıkları değişimler ve Elmas’ın gelişiyle birlikte ortaya çıkacak yeni olaylar, diziyi daha da heyecanlı hale getirecek. Ceren Erginsoy’un Elmas karakteriyle diziye katılması, 'Yabani' hayranlarının ilgisini canlı tutmayı ve hikayeye yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.