Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

NOW TV ekranlarında yayımlanan Yabani dizisi, uluslararası arenada da ilgi görmeye devam ediyor. Televizyongazetesi'nin aktardığı habere göre, dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor ve geçtiğimiz hafta bu sezona ait ilk fragman yayınlanmıştı. Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın başrollerini paylaştığı dizi, geçtiğimiz sezon NOW TV'nin en önemli yapımlarından biri olarak öne çıktı.

Yurt Dışında da Büyük İlgi Görüyor

Yüksek reytingler elde eden ve güçlü bir izleyici kitlesine sahip olan Yabani dizisi, sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da çeşitli ülkelerde izleyicilerle buluştu. Dizinin ikinci sezonu, özellikle Arap ülkelerinde de büyük bir merakla bekleniyor. Son gelen haberlere göre, Yabani dizisinin yeni sezon bölümleri, MBC şirketinin dijital platformu olan Shadid üzerinden de yayınlanacak. Bu sayede, Türkiye ile eş zamanlı olarak dizinin yeni bölümleri Arap ülkelerinde de izlenebilecek.

Yeni Yetenekler Kadroya Dahil Oluyor

Yabani dizisinin uluslararası başarıları, bu gelişmeyle birlikte daha da dikkat çekici bir hale geldi. Gerçek Gündem'in edindiği bilgilere göre, yeni sezonda dizi kadrosuna genç yetenekler de dahil olacak.